Over ons

Schietvereniging KGO is een middelgrote actieve sportvereniging. Wij zijn officieel gecertificeerd door en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (K.N.S.A.).

Onze vereniging kent een lange geschiedenis. Opgericht in 1948 met als doel de schietsport te bevorderen. Met bijna 70 jaar geschiedenis
dus dé vereniging van het Gooi.

Doel van onze vereniging is iedereen de mogelijkheid te bieden om de schietsport in al haar facetten te beoefenen. Sportschieten is namelijk geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. De sport kan op verschillende niveaus worden beoefend. Zo kan een beginnend sportschutter bij ons terecht maar ook een ervaren schutter. De vereniging beschikt namelijk over meerdere door de K.N.S.A. gecertificeerde trainers om nieuwe en bestaande leden les te geven.

Wil je meer weten over onze vereniging, de accommodatie of de verschillende disciplines die bij ons beoefend kunnen worden? Lees dan verder op onze website of mail ons (info@svkgo.nl). Langskomen op de verenigingsavond (elke dinsdag van 19:30 tot 23:00) is natuurlijk ook mogelijk!