Schietvereniging Kortenhoef, ‘S-Graveland en Omstreken (KGO) is een middelgrote actieve schietsportvereniging in Bussum. Wij zijn officieel gecertificeerd door en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (K.N.S.A.).

De vereniging kent een lange geschiedenis. Opgericht in 1948 met als doel de schietsport te bevorderen. Met bijna 70 jaar geschiedenis dus de vereniging van het ’t Gooi.

Het doel van onze vereniging is iedereen de mogelijkheid te bieden om de schietsport in al haar facetten te kunnen beoefenen. Sportschieten is namelijk geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. De sport kan op verschillende niveaus worden beoefend. Zo kan een beginnend sportschutter bij ons terecht maar ook een ervaren schutter. De vereniging beschikt namelijk over verschillende door de K.N.S.A. gecertificeerde trainers om nieuwe en bestaande leden les te geven.

Wil je meer weten over onze accommodatie of over de verschillende disciplines die bij ons beoefend kunnen worden? Lees dan snel verder op onze website of stuur een mail. Je kan ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken om een keer bij ons te komen kijken.