Onze vereniging is gevestigd aan de Zanderijweg 16 in Bussum.  De vereniging beschikt over meerdere schietbanen waar verschillende disciplines kunnen worden beoefend. Wil je weten welke disciplines er allemaal bestaan en welke je kan beoefenen bij ons? Kijk dan snel op de pagina “Schietsportonderdelen”.

Accommodatie

Wij hebben in totaal 20 schietpunten oftewel banen. Tien banen beneden en tien banen op de eerste verdieping. Op de benedenverdieping beschikken wij over een 50 meter baan. Hier kan dus op maximaal 50 meter worden geschoten. Hier is het echter ook mogelijk om op 10 meter, 12,5 meter of 25 meter te schieten. Het verschilt namelijk per discipline op welke afstand er geschoten moet worden. Op de bovenbaan hebben wij nog tien schietpunten waarop maximaal 25 meter afstand geschoten kan worden.

Benedenbaan – 50 meter

Beneden zijn er dus tien schietpunten. Elk punt beschikt over een automatisch kaartentransport. Het is dus niet nodig om af en toe naar voren te lopen om te kijken welke resultaten er geschoten zijn. Hier kunnen diverse disciplines worden geschoten waaronder Klein Kaliber Pistool/Revolver, Klein Kaliber Geweer, Groot Kaliber Pistool/Revolver, Groot Kaliber Geweer.

Bovenbaan – 25 meter

De bovenbaan heeft eveneens tien schietpunten. Hier kan ook op verschillende afstanden geschoten worden: 25 meter, 12,5 meter en 10 meter. Tevens is deze baan voorzien van een automatisch baantransport.

Bar

Natuurlijk is er na het schieten tijd voor ontspanning! Dit kan in onze uitgebreide bar waar wij diverse drankjes en hapjes serveren.